Anbringelse på eget værelse

Efterværn – støtte til unge mellem 18-22 år

Efterværn er et tilbud om støtte, der typisk er rettet mod unge fra 18-22 år. Det gælder f.eks. udsatte unge, der har haft en kontaktperson indtil de blev 18, eller har været anbragt uden for hjemmet. Med efterværn leverer vi målrettet støtte til at den unge selvstændiggøres på mange områder, f.eks. at fastholde skolegang eller arbejde, at have et aktivt fritidsliv, at bo selv, at få etableret et sundt netværk, få taget vare på sundhedsforhold, at have et fornuftigt forhold til brug af alkohol og rusmidler, og meget mere.

Vores intentioner er, at den unge skal opnå samme muligheder som andre unge, ift. til skolegang, personlig udvikling, sundhed m.m. Vi bygger støtten på den unges udgangspunkt og ressourcer eller mangel på samme – præcis der hvor den unge er i livet ved opstart af samarbejdet.

Vi henvender os primært til kommunerne Kolding, Fredericia, Vejle og Haderslev.

Om vores faglige tilgang

Vores faglige tilgang er typisk jeg-støttende samtaler og samvær, samt praktisk og pædagogisk støtte til at få løst hverdagens opgaver og udfordringer. Vi er bevidste om, at opgaverne skal løses sammen med den unge, så nye kompetencer og viden forbliver hos den unge og på sigt bliver en integreret del af hverdagen.

Vi leverer også ”pakkeløsninger”, hvor vi stiller en selvstændig bolig til rådighed for den unge på 15 – 22 år. Her tager vi varer på alle økonomiske forhold omkring den unge, understøtter den personlige udvikling, samt guider og giver instruks til netværket omkring den unge med et sigte om at skabe en tryg og forudsigelig ramme, hvor der samtidig kan ”trænes” selvstændig livsførelse på alle områder.

Kontakt os for at høre nærmere om efterværn

Derfor vælges Lev-Selv​

Indsats i stedet for anbringelse

Vores indsats skal bidrage til, at familien er i harmoni via den rette afklaring, støtte og træning.

Støtte til unge

Vi skaber udvikling hos den unge med pædagogisk, terapeutisk og praktisk støtte.

Skriv til os

For yderligere information eller spørgsmål - udfyld vores formular.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Du modtager svar fra os hurtigst muligt.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Kort om Lev-Selv

Vi har mere end 25 års erfaring, hvor vi har samarbejdet med forvaltninger, regioner, institutioner, virksomheder, skoler, børn og unge samt familier. 

Teamet består af dygtige behandlere med stærke kompetencer indenfor hver deres fagområde.


​CVR: 28868243

Vores familiebehandlere uddannes på Kempler Instituttet, hvis overordnede mål er at uddanne og efteruddanne professionelle i arbejdet med relationskompetence.